HOUSE OF AMBER

Mobile pop-up stores for the Chinese market

a01-med-women

 

The ambitious pop-up stores developed for the 20 biggest shopping malls in Shanghai and Beijing. Each pop-up store was mobile and was reused in 10 shopping malls. We intended to develop a warm and inviting atmosphere that makes shopper curious. The store concept brings the magic of nature & amber instore and tells a vital brand story.

 

TESTIMONIAL

 

“Glahn Retail har designet vores events til vores kinesiske marked. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og oplever, at Glahn Retail har en stærk kreativ kompetence. Det betyder, at de har mange gode idéer til udvikling af den rette løsning. Kreativiteten er fulgt af pragmatisme, der gør, at projektet forløber effektivt og ender prismæssigt fornuftigt. Vi deler opgaverne ift. det der giver og hidtil har vi selv stået for produktionen og opsætningen, men koncept, design, konstruktionstegninger og prototyper er skabt af Glahn.

Vores events afholder vi 6-10 af, 2 gange om året i de største byer i Kina herunder, Shanghai og Beijing og de forretningsmæssige målsætninger blev indfriet, hvor vi har opnået at:

  • Skabe stor positiv interesse omkring House of Amber
  • Mange forbrugere har fået en stærk brand oplevelse
  • House of Amber har fået mange nye slutkunder
  • Omsætningen på eventen er øget

På baggrund af ovenstående har vi valgt Glahn Retail til nye opgaver.”

 

Lars Bladt, Group CEO, marts 2017

 

Mobile pop up stores, overview

a05

Back to Our Work